Vanuit uw land kunnen geen nieuwe bestellingen worden geplaatst. United States

Refurbished Laptops Bekijk groter

Refurbished Laptops of Computers

Nieuw product

Het aanbod in Refurbished laptops of computers is elke dag anders, neem gerust contact op voor de dag aanbiedingen. Bel, mail of WhatsApp voor een afspraak 06-20408877 Normaal gingen alle licht beschadigde exemplaren retour afzender, echter bieden wij deze revisie producten nu met 3 maanden garantie aan op de laagst mogelijke prijzen. 

Meer informatie

REFURBISHED Wat mag je verwachten van een refurbished product? Omdat elk renew/refurb door ons uitvoerig wordt bekeken en gecontroleerd op eventuele mankementen/defecten is ons opgevallen dat er incidenteel licht beschadigde varianten tussen zitten. Dit zijn bijvoorbeeld resten van promo-materiaal op de kap, of een klein krasje op de zijkant bij het verplaatsen van het product nadat deze op demo heeft gestaan in de winkel.
Normaal gingen alle licht beschadigde exemplaren retour afzender, echter bieden wij deze revisie producten nu met 3 maanden garantie aan op de laagst mogelijke prijzen. Houd rekening met een licht gebruiksspoor, maar ook met de allerbeste prijzen.
Hiermee valt het voor ons onder refurbished producten. Het aanbod in Refurbished laptops of computers is elke dag anders, neem gerust contact op voor de dag aanbiedingen. Bel, mail of WhatsApp voor een afspraak 06-20408877

1 other products in the same category: