Vanuit uw land kunnen geen nieuwe bestellingen worden geplaatst. United States

Alleen online

Kaspersky Safe Kids 1-User 1 jaar

110096

Family Protection Helpt je je kinderen te begeleiden met de gebruikstijd van apparaten… en af te schermen voor gevaren, zodat ze alleen toegang hebben tot de websites, content en applicaties die jij geschikt vindt. Je krijgt ook deskundig advies van psychologen om gevaren op het internet aan je kinderen uit te leggen.

10 Items

Meer informatie

  • GEEFT JE VERNIEUWDE EN HANDIGE MANIEREN OM JE KINDEREN TE BESCHERMEN OP PC, MAC EN MOBIELE APPARATEN Family Protection Helpt je je kinderen te begeleiden met de gebruikstijd van apparaten… en af te schermen voor gevaren, zodat ze alleen toegang hebben tot de websites, content en applicaties die jij geschikt vindt. Je krijgt ook deskundig advies van psychologen om gevaren op het internet aan je kinderen uit te leggen.
  • HOUD IN DE GATEN WAAR JE KIND HET OVER HEEFT – VIA MY KASPERSKY Met Kaspersky Safe Kids is het eenvoudig om de communicatie van je kinderen in de gaten te houden, waar je ook bent. Je kunt de inkomende en uitgaande gesprekken en berichten op hun Android-telefoons en -tablets in de gaten houden en de openbare Facebook-activiteiten van je kinderen volgen. Monitor your child's communication
  • JE KRIJGT EEN WAARSCHUWING ALS JE KIND ZICH BUITEN EEN DOOR JOU BEPAALD VEILIG GEBIED BEVINDT Safe Area Alert Met Kaspersky Safe Kids is het eenvoudig om de communicatie van je kinderen in de gaten te houden, waar je ook bent. Je kunt de inkomende en uitgaande gesprekken en berichten op hun Android-telefoons en -tablets in de gaten houden en de openbare Facebook-activiteiten van je kinderen volgen.