Vanuit uw land kunnen geen nieuwe bestellingen worden geplaatst. United States

WebWinkelkeur    ICT-Profs   PCDokters.nl 

Dajema Computers is aangesloten bij de volgende organisaties:

VERENIGING ICT-PROFS 
Vereniging ICT-Profs is begin 2017 opgericht door een grote groep ICT-Professionals. Wij bieden de ICT professional een netwerk aan van gecertificeerde en ervaren collega’s middels o.a. een online kennisplatform. Daarbij wordt de kennis en ervaring van alle aangesloten leden gebundeld en ingezet daar waar nodig. Via onze WhatsApp groepen en via ons besloten forum bieden wij onze leden hiertoe alle mogelijkheden.

STICHTING PCDOKTERS
De Stichting PCDokters is een non-profit organisatie zonder winstoogmerk welke zich ten doel stelt om als branche-en belangenorganisatie op te treden voor computer(hulp)bedrijven en zelfstandige IT-professionals. We stimuleren en faciliteren het delen van kennis, samenwerking en inkoopvoordelen. Geaccrediteerde, deelnemende bedrijven zijn herkenbaar aan het PCDokters keurmerk logo.

STICHTING WEBWINKELKEUR
WebwinkelKeur is het keurmerk dat meer transparantie en veiligheid brengt in de markt van het online winkelen. Wij controleren of onze leden voldoen aan wetgeving en belangrijke informatie op een duidelijk manier op hun webwinkel vermelden. Jij als klant beoordeelt onze leden zodat we weten hoe deze in de praktijk presteren. Op deze manier worden webwinkels zowel door jou als door ons beoordeeld. Dubbele zekerheid dus! consumentenBij WebwinkelKeur leden heb je de zekerheid dat:

✓ Adresgegevens door ons gecontroleerd zijn

✓ Contactinformatie als telefoon, e-mail, KVK en adres goed vindbaar zijn

✓ Je zonder problemen gebruik kunt maken van je 14 dagen bedenktijd

✓ Je jouw geld binnen 14 dagen na retour terug hebt

✓ Prijzen duidelijk vermeld staan

✓ We kunnen bemiddelen bij geschillen of een bindende uitspraak kunnen doen via Digidispuut.nl

✓ Je echte klantbeoordelingen over de webwinkel kunt delen en bekijken

✓ De webwinkel heeft ingestemd met de WebwinkelKeur gedragscode