Vanuit uw land kunnen geen nieuwe bestellingen worden geplaatst. United StatesWelkom bij MPU Computers

MPU een computerservice bedrijf dat zich focust op het verlenen van computerhulp en het repareren van computers, smartphones, tablets en laptops. Natuurlijk geven we ook advies bij het aanschaffen van een nieuwe pc, laptop of tablet. Wij beschikken over een ruim assortimentl met de meest uiteenlopende producten uit voorraad leverbaar, en mochten wij desondanks het product wat u zoekt niet voorradig hebben, dan is het meestal de volgende dag al voor u geregeld.

Wij zijn een gedreven team van computerspecialisten en zien het als een uitdaging u van advies te voorzien en eventuele problemen op te lossen. Wij helpen zowel particulieren als bedrijven met het opschonen van computers, het verwijderen van virussen en het aanleggen van netwerken en clouds. Meer informatie of een vrijblijvend advies? Maak een afspraak of neem direct contact op.

Doeltreffende ICT-oplossingen door Dajema en MPU is voor veel bedrijven in Amstelland en omgeving het vaste aanspreekpunt als er op ICT-gebied iets moet gebeuren. We komen graag bij uw bedrijf langs om de mogelijkheden te bespreken. Dajema en MPU schakelt u in voor onder meer de volgende diensten:

  • Systeembeheer Computerreparatie en –onderhoud
  • Het onderhouden van mailsystemen
  • De integratie van mobiele apparaten
  • Het aanleggen van netwerken en clouds

Heeft u interesse in een van onze diensten?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

MPU is partner van Dajema Computers en is gevestigd op Aalsmeerderweg 249A -4 te Aalsmeer 
(alleen op afspraak)

KVK 62589520