Vanuit uw land kunnen geen nieuwe bestellingen worden geplaatst. United States

WoonVeilig Alarmsysteem

WoonVeilig basis

Nieuw product

Het WoonVeilig Alarmsysteem is een draadloos alles-in-één alarmsysteem om je huis of je kantoor slim te beveiligen. Dit pakket is eenvoudig uit te breiden tot 160 draadloze accessoires. Zo beveilig je jouw huis optimaal tegen inbraak-, brand- en waterschade.

Woonveilig niet zelf installeren? Bel dan oor het maken van een installatieafspraak met onze klantenservice op nummer 0297 750688 

Meer informatie

Omschrijving Basispakket om je huis eenvoudig en snel te beveiligen tegen inbraak. Je kunt dit Alarmsysteem gemakkelijk uitbreiden tot 160 draadloze beveiligingsaccessoires.

  • Huiscentrale (Model: GATE-03) met luide sirene (104 dB)
  • Ingebouwde accu voor noodstroomvoorziening
  • 2 huisdiervriendelijke bewegingsmelders
  • Deur-/raamcontact Pincode bedieningspaneel met paniekknop
  • Afstandsbediening met paniekknop
  • 4 Beveiligingsstickers Handleiding met garantiecertificaat
  • Ethernetkabel en voeding
  • Bevestigingsmateriaal
  • Batterijen (batterijlevensduur 2 ~ 4 jaar)

WoonVeilig biedt flexibele beveiliging volledig aangepast op jouw beveiligingsbehoeften. Wil je alleen een kort push-berichtje op je mobiele telefoon bij een alarm? Kies dan voor de Gratis Basisdienst. Ga je voor zeker? Dan kies je voor de volledige WoonVeilig Beveiligingsdienst van € 8,95 per maand (maandelijks opzegbaar). Jij, je buren en je familie worden dan direct gebeld en ge-sms't bij een alarm. Ook controleren we jouw alarmsysteem 24 uur per op een goede werking. In geval van een internetstoring, stroomstoring, sabotagepoging of een bijna lege batterij wordt je door ons direct gebeld. Ook breid je de WoonVeilig Beveiligingdienst eenvoudig uit met de Videobeveiligingsdienst en met de BeveiligerAanHuis opvolgingsdienst. Met de BeveiligerAanHuis opvolgingsdienst komt een gecertificeerde surveillant direct polshoogte nemen tijdens een alarm. De eerste maand ontvang je de volledige WoonVeilig Beveiligingsdienst GRATIS. Zo ervaar je alle voordelen van de slimme en complete huisbeveiliging van WoonVeilig. Daarna kan je op ieder moment overstappen op de Gratis Basisdienst.

13 other products in the same category: