Vanuit uw land kunnen geen nieuwe bestellingen worden geplaatst. United States

  • Heeft u een telefoon met een PopSocket achterop? Dan heeft u deze houder zeker ook nodig! Uw telefoon is middels de PopSocket eenvoudig in de houder te plaatsen waardoor uw handen vrij zijn. Ideaal voor bijvoorbeeld navigatie!

  • Popsockets zorgen dat je meer grip hebt op je telefoon en makkelijk foto's en filmpjes kunt maken. De popsocket kun je als standaard voor je telefoon gebruiken en hem rechtop zetten om filmpjes te bekijken. Ook kun je je headset vastklikken met de popsocket.

  • Popsockets zorgen dat je meer grip hebt op je telefoon en makkelijk foto's en filmpjes kunt maken. De popsocket kun je als standaard voor je telefoon gebruiken en hem rechtop zetten om filmpjes te bekijken. Ook kun je je oor telefoontjes vastklikken met de popsocket.

  • G DATA INTERNET SECURITY houdt een oogje in het zeil voor u - voor betere gegevensbeveiliging en een goed gevoel. Met de beste beveiliging tegen virussen, keyloggers en trojanen en een krachtige firewall. U ontvangt de downloadlink en licentiecode per e-mail

Toont 1 - 4 van de 4 items