Vanuit uw land kunnen geen nieuwe bestellingen worden geplaatst. United States

  • Met Microsoft® Windows Home 10 32-bit/64-bit haal je een nieuwe en verbeterde Windows in huis. Je zult snel ontdekken dat Windows 10 er voor alle Windows-gebruikers bekend uitziet, maar een meer persoonlijke ervaring biedt, die alles wat je al kent en waardeert in Windows 7 en 8 naar een nieuw niveau tilt. Windows 10 heeft een nóg beter startmenu! 

  • Met Microsoft® Windows Home N 10 32-bit/64-bit haal je een nieuwe en verbeterde Windows in huis. Je zult snel ontdekken dat Windows 10 er voor alle Windows-gebruikers bekend uitziet, maar een meer persoonlijke ervaring biedt, die alles wat je al kent en waardeert in Windows 7 en 8 naar een nieuw niveau tilt. Windows 10 heeft een nóg beter startmenu!

  • Microsoft® Windows Pro N 10 32-bit/64-bit Haal je een nieuwe en verbeterde Windows in huis. Je zult snel ontdekken dat Windows 10 er voor alle Windows-gebruikers bekend uitziet, maar een meer persoonlijke ervaring biedt, die alles wat je al kent en waardeert in Windows 7 en 8 naar een nieuw niveau tilt. Windows 10 heeft een nóg beter startmenu!  

  • Met Microsoft® Windows PRO 10 32-bit/64-bit haal je een nieuwe en verbeterde Windows in huis. Je zult snel ontdekken dat Windows 10 er voor alle Windows-gebruikers bekend uitziet, maar een meer persoonlijke ervaring biedt, die alles wat je al kent en waardeert in Windows 7 en 8 naar een nieuw niveau tilt. Windows 10 heeft een nóg beter startmenu!

Toont 1 - 4 van de 4 items