Neem contact met ons op

IOLO Malware Killer

€ 24,95
Inclusief belasting

Zoeken en vernietigen, Malware Malware Killer is de nucleaire optie die gevaarlijke malware vindt en verwijdert van reeds geïnfecteerde computers. Malware Killer is uniek onder bekende malware-remediesoftware omdat het gebruikmaakt van eigen Scan CloudTM-gebaseerd scannen en analyseren, mogelijk gemaakt door zijn eigen zorgvuldig ontwikkelde heuristieken-algoritme om de detectietijd voor gloednieuwe uitbraken aanzienlijk te verminderen. Met deze methode zal Malware Killer continu uitbraken toevoegen aan een uitgebreide "reputatiedatabase" 

Aantal
1-2 dagen

  • Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met iDeal
  • Snelle levertijden Snelle levertijden
  • binnen 14 dagen retourneren (ESD uitgezonderd) binnen 14 dagen retourneren (ESD uitgezonderd)

Zoeken en vernietigen, Malware Malware Killer is de nucleaire optie die gevaarlijke malware vindt en verwijdert van reeds geïnfecteerde computers.

Malware Killer is uniek onder bekende malware-remediesoftware omdat het gebruikmaakt van eigen Scan CloudTM-gebaseerd scannen en analyseren, mogelijk gemaakt door zijn eigen zorgvuldig ontwikkelde heuristieken-algoritme om de detectietijd voor gloednieuwe uitbraken aanzienlijk te verminderen. Met deze methode zal Malware Killer continu uitbraken toevoegen aan een uitgebreide "reputatiedatabase" en zelfs eerder onbekende bedreigingen detecteren.

Wanneer Malware Killer verdachte bestanden aantreft, stuurt deze naar de Scan Cloud Sandbox waar ze veilig worden geanalyseerd,( zonder verlies van tijd) waarna de malwaredetectiemachine onmiddellijk des te krachtiger wordt. Malware Killer deelt deze toegenomen detecteerbaarheid met al zijn gebruikers, zelfs op machines waarop de Scan Cloud-functionaliteit is uitgeschakeld.

Geavanceerde functies voor het verwijderen van malware. Malwareanalyse en herstel op basis van van de Cloud Sandbox elimineert de nieuwste typen malware.